Kezdőlap / Hírek / Nyitott piacok napja a Pécsi Vásárcsarnokban

Nyitott piacok napja a Pécsi Vásárcsarnokban

A Vásárcsarnokok és piacok együttműködési fórumának első rendezvénye a Nyitott piacok napja, amit szeptember 22-én rendeznek szerte az országban, így Pécsett is a vásárcsarnokban.

A Vásárcsarnokok és Piacok Együttműködési Fóruma szeptember 6-án jelentette be megalakulását Budapesten. A Pécsi Vásárcsarnok kiemelkedő szerepet játszik ebben az együttműködésben, mint alapító szervezet. Az alapító tagok új közös projektek indítását tűzték ki célul, egyebek mellett országos szintű szakmai események közös, illetve egymásra épülő megrendezését, termékcentrikus, időszakhoz kötött országos események szervezését, piac-működtetési, technológiához kapcsolódó fejlesztések kidolgozását, koordinálását, szakmai konferenciák szervezését és közös kommunikáció alkalmazását.

A Nyitott piacok napja hagyományteremtő eseménnyel a szervezők a piacozást, mint a tudatos és személyes vásárlást szeretnék népszerűsíteni, megszólítani a fiatalokat, a családosokat, és közvetlenül összekapcsolni a lakosságot a helyi termelőkkel, kereskedőkkel. A rendezvény elsősorban a vásárlóknak szól, de bemutatkozási lehetőség is az agrárium és az élelmiszeripar számára. A nyílt nap keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a vásárcsarnok működésével, bepillanthatnak a kulisszák mögé és különböző kulturális programok is várják majd a látogatókat.


A PÉCSI VÁSÁRCSARNOK PROGRAMJA

2023.09.18.

További híreink