Kezdőlap / Rólunk / Küldetésünk

Küldetésünk

Formáljuk a holnap városát

Küldetés

Hiszünk Pécs folyamatos fejlődésében, ehhez átfogó és felelős vagyonhasznosítási tevékenységünkkel járulunk hozzá. Hosszú távú és korrekt partnerkapcsolatokkal alakítjuk a holnap városát ma. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. küldetése, hogy hatékonyan és fenntartható módon kezelje a saját és Pécs önkormányzatának vagyonát, és elősegítse a város gazdasági fejlődését.

Jövőkép

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. jövőképe, hogy a város fontos gazdasági szereplőjeként innovatív megoldásokat kínáljunk a vagyonkezelés területén, és elősegítsük a városi életminőség javítását. Emellett a fenntarthatóságra és az ügyfélközpontúságra is fókuszálunk, és arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb társadalmi hasznot hozzuk létre.

Vállalati értékeink

MEGBÍZHATÓSÁG

Megbízhatóság alatt azt értjük, hogy azt, akkor és olyan minőségben nyújtjuk belső és külső ügyfeleink számára, amiben megállapodtunk. Ezáltal kiszámíthatóak és következetesek vagyunk.

A megbízhatóság azért fontos a PVH életében, mert ezzel bizalmat építünk és kiszámíthatóságot nyújtunk munkavállalóink és ügyfeleink számára.

ELKÖTELEZETTSÉG

Elkötelezettség alatt azt értjük, hogy azonosulunk a PVH céljaival és értékeivel és ezekkel összhangban cselekszünk.

Az elkötelezettség azért fontos a PVH életében, mert csak lojális, céltudatos és együttműködő kollégákkal tudjuk elérni a kitűzött célokat. Az elkötelezettség imázsunk egyik fontos pillére.

VERSENYKÉPESSÉG

Versenyképesség alatt azt értjük, hogy speciális és széleskörű portfóliónk által egyedi ügyféligényeket rugalmasan szolgálunk ki.

A versenyképesség azért fontos a PVH életében, mert célunk a ránk bízott ingatlanvagyon leghatékonyabb hasznosítása.

PROAKTIVITÁS       

A proaktivitás alatt azt értjük, hogy folyamatosan értékeljük a piaci trendeket, komplex módon gondolkodva megfelelő időben reagálunk.

A proaktivitás azért fontos a PVH életében, mert ezzel tudjuk elérni azt, hogy versenyképesek maradjunk.

ETIKUS MAGATARTÁS

Az etikus magatartás alatt azt értjük, hogy mindig, minden körülmények között transzparensen, átláthatóan, nyitottan és felelősséggel bánunk ügyfeleinkkel és egymással.

Az etikus magatartás azért fontos a PVH életében, mert felelősséggel tartozunk városunk vagyonának megőrzéséért, gyarapításáért. Ez az alapja hitelességünknek mind a külső, mind pedig a belső ügyfeleinkkel szemben.