Kezdőlap / Díjak és elismerések

Díjak és elismerések

A 2022-es Városmarketing Gyémánt Díj versenyen mind a három benyújtott pályázatunk kiérdemelte a Gyémánt Díjat. Az elismerésért járó okleveleket a Marketing Summit Hungary által szervezett konferencián vettük át.

Ovm Dij Online Gyemant 3 20221

A Magyar Marketing Szövetség, valamint a pályázat társkiírói olyan sikeres és hatékony marketingmegoldásokat ismernek el, amik hozzájárulnak az igényes és szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.

K20 Kirakat Vállalkozásösztönző Mentorprogram

Ovm Dij Online Gyemant 1 20221

A pályázat célja, hogy ösztönözze a pécsi és baranyai kisvállalkozások üzletnyitását, támogassa azokat, akik egyedi és előremutató koncepció mentén dolgoznak, előnyben részesítve az innovatív és környezetbarát, fenntartható megoldásokat. A sikeres pályázó 4 hónapig tesztelheti magát, termékét, szolgáltatását Pécs belvárosában, központi helyen, a Király utca 20-ban kedvezményes bérleti díj mellett, ráadásul egy nagyon értékes üzleti mentorálást is kap, amivel vállalkozása akár szintet is léphet.

K20kirakat Logo 900500 Fekete

Dénesi Ödön Program

Ovm Dij Online Gyemant 1 20221

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. tulajdonában álló Mécses utcai telkeket 50 %-os kedvezménnyel értékesítjük a pécsi fiatalok számára indított Dénesi Ödön kedvezményes telekvásárlási program keretében. A program célja, hogy ösztönözze a pécsi fiatalokat arra, hogy itt telepedjenek le hosszú távra, illetve a visszatelepülni vágyókat is segítse otthonuk megteremtésében, mégpedig úgy, hogy

Denesi Odon Program Logo Preview01 Color

Vásárcsarnok weboldal

Ovm Dij Online Gyemant 1 20221

A Pécsi Vásárcsarnok weboldala “Marketingkommunikációs megoldások és tartalom” kategóriában kapta meg a Gyémánt Díjjal járó elismerést.

További információért kattintson ide.

Vasarcsarnok 02