Kezdőlap / K20 Kirakat

K20 Kirakat

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 2021-ben hívta életre és azóta időről – időre nyílt pályázatot hirdet a K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram néven. A pályázat célja, hogy ösztönözze a pécsi és baranyai kisvállalkozások üzletnyitását, támogassa azokat, akik egyedi és előremutató koncepció mentén dolgoznak, előnyben részesítve az innovatív és környezetbarát, fenntartható megoldásokat. A sikeres pályázó 4 hónapig tesztelheti magát, termékét, szolgáltatását Pécs belvárosában, központi helyen, a Király utca 20-ban kedvezményes bérleti díj mellett, ráadásul egy nagyon értékes üzleti mentorálást is kap, amivel vállalkozása akár szintet is léphet.

K20kirakat Logo 900500 Fekete

A projekt további célja, hogy egyediségével újfajta lendületet, életet hozzon a belvárosba és színesítse a Király utca kínálatát.

A legközelebbi időszak, amire pályázni lehet: 2023. december – 2024. március. A pályázás folyamatos! Ha egy ennél későbbi időszak kedvezőbb számodra, úgy arra is beadhatod a pályázatodat akár már most is.

A pályázattal kapcsolatos minden információ elérhető a K20 Kirakat weboldalán.

Városmarketing Gyémánt Díjas Projekt (2022)

Logo

Vállalkozásösztönzés különdíjat nyert a K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram a Településfejlesztési Díj pályázaton, melyet 2023. június 13-án adott át a Településfejlesztési Szövetség Budapesten.