Kezdőlap / Hírek / VÉGSZÓT ADOK-VESZEK - KOLTAI RÓBERT ÉS GAÁL ILDIKÓ KÖNYVDEDIKÁLÁSA A PÉCSI VÁSÁRCSARNOKBAN

VÉGSZÓT ADOK-VESZEK - KOLTAI RÓBERT ÉS GAÁL ILDIKÓ KÖNYVDEDIKÁLÁSA A PÉCSI VÁSÁRCSARNOKBAN

Koltai Róbert és Gaál Ildikó dedikálják a Végszót adok-veszek című könyvüket 2023. március 30-án, csütörtökön 11.00 és 12.00 óra között a Pécsi Vásárcsarnokban.

Szeretettel hívunk és várunk erre a kötetlen közönségtalálkozóra!

Koltai

„Legújabb könyvét olvasva olyan érzésünk támadhat, mintha egy Koltai-filmet néznénk: a jeleneteket a tőle megszokott humorral, átéléssel vagy a helyzethez, a mondandóhoz illő komolysággal írja le.
Megtudhatjuk, ki ihlette az Illetékes elvtárs jellegzetes szájtartását, hogy ki volt rá a legnagyobb hatással a színésszé válásban.

Elárulja, mit profitált a karanténból, mi a színészszakma „rákfenéje”, hogyan kapta meg Kálmán bácsi szerepét a Drága örökösökben, és miért szeretné kipróbálni, milyen macskának lenni.”

(részlet a könyv ajánlójából)

Gyere el március 30-án, csütörtökön a Pécsi Vásárcsarnokba, találkozz személyesen Koltai Róberttel és Gaál Ildikóval. Ha még nem tetted, itt be is szerezheted a saját példányodat a Végszót adok-veszek című legújabb könyvükből, amit az alkotók dedikálnak is a számodra. Az esemény lehetőséget biztosít közös fotózkodásra és egy kis beszélgetésre is.

2023.03.16.

További híreink

Ünnepi nyitvatartás
Íme az Ünnepi nyitvatartásunk. Március 15-én a Vásárcsarnok a Vásártér és a Piacok zárva tartanak, március 16-án szombaton a megszokott