Kezdőlap / Hírek / Vágj bele te is! 120 nap a K20 Kirakatban

Vágj bele te is! 120 nap a K20 Kirakatban

Itt a lehetőség újra kibérelni Pécs szívében, a belváros egyik legforgalmasabb és legszebb utcájában, a Király utca 20. alatt lévő üzlethelyiséget a Városmarketing Gyémánt Díjas K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram keretei között.

Ha van egy jó ötleted, hozzá van egy meglévő vállalkozásod és szeretnéd megmutatni a nagyközönségnek, akkor eljött a Te időd!

Infografika

Pályázd meg K20 Kirakatot december elsejei beköltözéssel és tiéd lehet a karácsonyi szezon! Az új évet pedig kezdd azzal, hogy az üzleted szintet lépjen! Ehhez nem kell mást tenned, mint azt, hogy részt veszel az üzleti mentoraink neked szóló programjában, amit az üzlettel együtt elnyertél. Ugye milyen jól hangzik?

Találkozzunk október 5-én, szerdán 14:00-kor a K20 Kirakatnál!

Gyere el október 5-én a helyszínbejárásra, ismerd meg a korábbi bérlők sikersztorijait, és tedd fel a kérdéseidet!

A bejáráson való részvétel regisztrációhoz kötött. Csak küldj egy mailt a pvh@pvh.hu címre és a tárgyban tüntesd fel: K20 Kirakat.

További információkért látogass el oldalunkra: https://k20kirakatpecs.hu/

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 2021-ben hívta életre és azóta időről – időre nyílt pályázatot hirdet a K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram néven. A pályázat célja, hogy ösztönözze a pécsi és baranyai kisvállalkozások üzletnyitását, támogassa azokat, akik egyedi és előremutató koncepció mentén dolgoznak, előnyben részesítve az innovatív és környezetbarát, fenntartható megoldásokat. A sikeres pályázó 4 hónapig tesztelheti magát, termékét, szolgáltatását Pécs belvárosában, központi helyen, a Király utca 20-ban kedvezményes bérleti díj mellett, ráadásul egy nagyon értékes üzleti mentorálást is kap, amivel vállalkozása akár szintet is léphet.

Akik már nyertek:

További híreink