Kezdőlap / Hírek / ÚJ BÉRLŐ KÖLTÖZÖTT A K20 KIRAKATBA

ÚJ BÉRLŐ KÖLTÖZÖTT A K20 KIRAKATBA

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és az önkormányzat vállalkozásösztönző mentorprogramja, a K20 Kirakat immár harmadik alkalommal köszöntötte új beköltözőit. Augusztus 4-én mutatkozott be a nagyközönségnek a Semse World csapata, egy sajtónyilvános megnyitó keretein belül. Az innovatív vállalkozás 4 hónapig lesz megtalálható a Király utca 20. szám alatt lévő üzletben.

297191982 544911707380643 8813622050782724886 N

A Semse World egy, a tudatos relaxációra és fókuszálásra specializálódott, tudományos alapokra támaszkodó vállalkozás. A K20-ban kialakítottak egy a világon egyedülálló, úgynevezett Relax Szobát, ahol az általuk készített, agyhullámokkal irányított applikációt tudják kipróbálni az érdeklődők nyugodt körülmények között.

A nyertes a program keretein belül 4 hónapig kedvezményes bérleti díj mellett tesztelheti magát Pécs egyik legforgalmasabb utcájában, továbbá jelentős kommunikációs megjelenéseket és mentorálási felajánlásokat is kapnak. Ezen felül a PVH az új bérlők számára egy-egy ingyenes kitelepülési lehetőséget is biztosít a pécsi vásártéren, illetve az új Pécsi Vásárcsarnokban. A ciklus lejárta után a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársai segítséget nyújtanak abban, hogy a nyertesek a K20-ból a számukra legmegfelelőbb ingatlanba tudjanak beköltözni.

2 1

A K20 sikerességét támasztja alá, hogy a korábbi forduló lakója, a Tejhely már a vásárcsarnok kínálatát színesíti kiváló háztáji termékeivel.

A programra a pályázás folyamatos, bővebb információkért kattintson ide.

További híreink