Kezdőlap / Hírek / Tanévkezdő börze a vásárcsarnoknál

Tanévkezdő börze a vásárcsarnoknál

Idén két baba-és gyerekholmi börze segíti a családokat a tanévkezdésben. A Pécsimami és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. közös szervezésében megvalósuló programok sokaknak segíthetnek enyhíteni a bölcsi-, ovi- és iskola kezdéssel járó anyagi terheket. A börzék 2022. szeptember 4-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között, majd  szeptember 11-én (vasárnap) 8.00 – 11.00 között kerülnek megrendezésre az új Vásárcsarnoknál.

A börzére látogatókat mindkét alkalommal több, mint száz árus várja és a bolti ár töredékéért cserélhetnek gazdát a feleslegessé vált, de még jó állapotú gyerekruhák, tanszerek, játékok és babakellékek.

A szervezők szerettek volna lehetőséget teremteni az érdeklődőknek arra, hogy a számukra legkényelmesebb formában vegyenek részt az eseményen, ezért a Pécsimami felmérést végzett olvasói körében a börzékkel kapcsolatban.

A válaszadók 76%-a nyilatkozott úgy, hogy a börzéken eladóként és vásárlóként is szeretne megjelenni. A szülők továbbra is a vasárnapi napot tartják ideálisnak a börzék megrendezésére, de közel fele-fele arányban voksoltak a reggeli, vagy a délutáni időpontra. Hasonlóan megoszlottak a vélemények arról, hogy augusztusban, vagy szeptemberben érdemes megtartani a tanévkezdést segítő vásárt. Bízunk benne, hogy az idei, két időpontos felosztással minél többen részt tudnak venni a börzén.

Az alábbi űrlap kitöltésével, az érdeklődők megírhatják az eladóknak, hogy mit vásárolnának szívesen gyermeküknek. A szervezők ezzel is szeretnének segítséget nyújtani mind az árusítóknak, mind a vásárlóknak. Ezen kívül mindkét börze esetében az első 100 helyszínre érkező látogató garantált ajándékcsomagot vehet át. Nem érdemes kihagyni ezt a szuper lehetőséget.

A belépés ingyenes, bővebb információ a Pécsimami weboldalán  található.

További híreink