Kezdőlap / Hírek / Nőnapi dallamok várják a hölgyeket a Pécsi Vásárcsarnokban március 8-án!

Nőnapi dallamok várják a hölgyeket a Pécsi Vásárcsarnokban március 8-án!

Különleges élményben lehet része annak, aki március 8-án, pénteken ellátogat a Pécsi Vásárcsarnokba. Nemzetközi Nőnap alkalmából a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Filharmónia Magyarország együttműködésében gyönyörű nőnapi dallamokkal készülünk a hölgyeknek.

Nőnap alkalmából a vásárcsarnok kinti és benti területén is virágvásárt tartunk, kibővített, színes kínálattal! A virágok mellett egyéb tematikus különlegességeket is beszerezhetsz, mint például a szappanvirág.

Ez az ünnep különleges lehetőség arra, hogy kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azoknak a nőknek, akik fontos szerepet játszanak az életünkben, legyenek azok édesanyák, feleségek, barátok vagy akár munkatársak.

A nemzetközi nőnap színei a lila, zöld és a fehér. A lila az igazságosságot és a méltóságot jelképezi, a fehér szín a tisztaságot, míg a zöld a reményt szimbolizálja.

(forrás https://hotelaurora.hu/blog/nonapi-tenyek-erdekessegek)

„A nő a természetnek egyetlen lénye, aki érzésünket érzéssel viszonozza, és akit boldoggá tesz az a boldogság, amellyel bennünket megajándékoz.”  Denis Diderot

A Nőnapon, a vásárcsarnok nyitvatartási idejében: reggel 6 és délután 4 óra között óránként 3 perces komolyzenei dallamok szólalnak meg a Filharmónia Magyarország közreműködésében.

2024.03.05.

További híreink