Koros Design Min 1140x99999
Kezdőlap / Hírek / Nappal és éjszaka is érdemes ellátogatni a vásárcsarnokhoz július 7. és 10. között!

Nappal és éjszaka is érdemes ellátogatni a vásárcsarnokhoz július 7. és 10. között!

A Zsolnay Fényfesztivál húsz állomást érintő Fény Útjának legdélebbi állomása a vásárcsarnok előtti piactéren felállított Kertek alatt fényinstalláció, mely azon kevés alkotások közé tartozik, ami nemcsak sötétben, hanem nappali fényben is megtekinthető.

A virágok és növényi ornamentika népművészetünk, népdalaink visszatérő motívumai. A tulipánokat formázó virágszálak két csoportot alkotnak és kapuként érnek össze a vásárcsarnok látogatók felett.

A vásárcsarnok épületének részeként két virághajtás került rögzítésre. A csarnokon belül úgy jelennek meg a hajtások hagymái, mintha az épület maga is egy virágoskert lenne.

A fesztivál ideje alatt a Koros Design Kertek alatt címet viselő fényinstalláció nemcsak sötétben, hanem nappali fényben is megtekinthető!

A Fényfesztivál estéin ráérősen korzózva a belváros legismertebb épületei között, keresd fel a húsz állomást érintő Fény Útjának legdélebbi állomását, a vásárcsarnok előtti piactéren felállított Kertek alatt fényinstallációt! Páratlan élményben lesz részed!

Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánunk!

További híreink