Kezdőlap / Hírek / Jön az I. Pécsi Agrár Gasztro Fesztivál! Jelentkezzen Ön is kiállítónak!

Jön az I. Pécsi Agrár Gasztro Fesztivál! Jelentkezzen Ön is kiállítónak!

Idén első alkalommal rendezi meg a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Pécs első Agrár-Gasztronómiai Fesztiválját. A rendezvény időpontja 2024.08.30. – 2024.09.01. Nyújtsa be jelentkezését online az agrofeszt.pvh.hu weboldalon.

A hiánypótló kiállítás a Pécsi Expo Centerben kerül megrendezésre, ahol az agrár- és gasztronómiai szektor szereplői mutatkozhatnak be, illetve lehetőséget kapnak hálózatépítésre és új üzleti kapcsolatok kialakítására. A fesztivál szakmai célja, hogy összehozza a régió szakmai szervezeteit és gazdálkodóit, illetve az agrárium és gasztronómia egyéb szereplőit, hogy bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat. Ezen felül a rendezvény célja, hogy egy fesztivál hangulatú, családi programot is kínáljon, a látogatók számára, ahol megismerhetik a hazai élelmiszerek útját a szántóföldtől az asztalig.

A regionálisan is hiánypótló kiállítás további célja, hogy egyedülálló módon szakmailag megalapozott, mégis élményalapú interaktív formában mutassa be a fogyasztóknak az étel útját a termőföldtől az asztalig, beleértve a növénytermesztést, állattartást és ezek eszközeit, majd a feldolgozást és előkészítést. A látogatókat tematikus termeken keresztül kalauzoljuk el a kulináris élmények világában. Mely kalandok során személyesen ismerkedhetnek meg a termelőkkel és gyártókkal, erősítve ezzel a bizalmat és a kötődést a helyi, hazai termékek iránt miközben kóstolókon, workshopokon és színes programokon vehetnek részt. Ez az esemény nem csupán egy bemutató, hanem egyedülálló lehetőséget kínál új szakmai kapcsolatok kialakítására, tapasztalatcserére és piaci versenytársak megismerésére, így hozzájárulva a regionális élelmiszeripar fejlődéséhez és innovációjához.

Ünnepeljük együtt a gasztronómia iránti szenvedélyünket!

2024.04.25.

További híreink