404
Kezdőlap / Hírek / Hol parkoljak a vásárcsarnoknál?

Hol parkoljak a vásárcsarnoknál?

Tájékoztatjuk, hogy a nyitást követő első héten a parkolás ingyenes, július 15-ig tehát díjmentesen lehet használni az új parkolót, azonban arra kérünk mindenkit, hogy valóban azok használják majd ki ezt a lehetőséget, akik a csarnokba szeretnének betérni. Július 15. után a Vásárcsarnok saját parkolójában az első óra ingyenes, de a közelben további kedvező árú parkolási lehetőség is van.

A Zólyom utca, Bajcsy-Zsilinszky utca, Ipar utca és Alsómalom utca által határolt területen elhelyezkedő vásárcsarnok az autóval érkezők számára is egyszerűen megközelíthető. A körforgalomból kihajtva az épület dél-keleti oldalán új parkolóhelyek kerültek kialakításra. Ez a terület 47 gépjármű befogadására alkalmas, amelyből kettőt mozgássérült látogatóink számára tartunk fent. A parkoló igénybevételének díja (július 15. után) a következőképpen alakul:

  • az első 1 óra ingyenes
  • minden megkezdett további óra 400 Ft

A vásárcsarnokhoz igazán közel – szintén a körforgalomból kihajtva – elérhető a 100 gépjármű befogadására alkalmas, úgynevezett Boccaccio parkoló. Használatának költsége:

  • 1 óra parkolási idő 150 Ft
  • minden megkezdett fél óra 75 Ft

Közterületi várakozóhelyek használatának díja – 200 Ft/óra, ezen felül pedig a szintén nem messze található Domus parkoló használata – ingyenes.

Vasarcsarnok 01

További híreink