Kezdőlap / Hírek / Félidőben a Dénesi Ödön kedvezményes telekvásárlási program

Félidőben a Dénesi Ödön kedvezményes telekvásárlási program

A Dénesi Ödön Program remek lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy kedvezményes áron juthassanak hozzá a pályázat által meghatározott építési telekterületekhez. Az eddig lezajlott két fordulóban tíz közművesített telek talált gazdára. A mostani felhívás az utolsó hat telek megvásárlásának lehetőségét biztosítja.

Image 1

A pécsi önkormányzat alapítói hatáskörében eljárva döntött arról, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. tulajdonában álló Mécses utcai telkeket 50 százalékos kedvezménnyel értékesíti a helyi fiatalok számára indított Dénesi Ödön Program keretében.

A program sikere mutatja, hogy a fiatal családok és párok részéről van igény a kedvezményes lakótelkek iránt. A 2022-ben városmarketing Gyémánt díjjal is elismert program keretében a meghirdetett közművesített telkeket a független értékbecslő által meghatározott piaci értékük 50 százalékáért lehet megvásárolni.

A házhelyeket csak saját célra lehet használni, és ott három éven belül kell a felépített házra használatbavételi engedélyt szerezni.

A vásárlók legfeljebb 40 évesek lehetnek, és előnyt élveznek a családi adókedvezményre jogosult, továbbá a felsőfokú végzettséggel, szakképzettséggel vagy szakképesítéssel rendelkező pályázók.

A beérkezett igényléseket zsűri bírálja el, amelyben az önkormányzat és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. szakértői mellett egyebek közt a Pécsi Tudományegyetem, az egyetemi hallgatói önkormányzat, valamint a szakképzési centrum képviselői is szerepelnek.

Image 2

Az összes ingatlan a Mécses utcában található, ám különböző méretűek, így bárki megtalálhatja a számára ideális telket. A legdrágább, 1815 négyzetméteres telek 6 858 000 forintba kerül, a legolcsóbb 838 négyzetméteres és 3 365 500 forintért vásárolható meg.

A helyszínbejárás időpontja

2023. április 17. (hétfő) 14.00-15.00 óráig

A Dénesi Ödön kedvezményes telekvásárlási program számos előnnyel kecsegtet. Az építési telekárak kedvezőek, és lehetőséget biztosítanak a városi élet közelében történő építkezésre.

A PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE 2023. MÁJUS 15., HÉTFŐ!

Ha felkeltettük érdeklődését keresse fel a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. weboldalát, és tájékozódjon a részletekről.

2023.04.19.

További híreink