Kezdőlap / Hírek / A Pécsi Vásárcsarnok előtti tér színes programoknak ad helyet május 4-én, szombaton! „Gyerekkel vagyok!” – Pécsett először babakocsis, kismotoros és gyalogos felvonulásra hívják a családokat

A Pécsi Vásárcsarnok előtti tér színes programoknak ad helyet május 4-én, szombaton! „Gyerekkel vagyok!” – Pécsett először babakocsis, kismotoros és gyalogos felvonulásra hívják a családokat

A Pécsimami Közhasznú Egyesület május 4-én, szombaton délelőtt izgalmas programja hívja a családokat, mely elsősorban kisgyermekeseknek szól, de örömmel látnak mindenkit, aki szerint: „Gyerekkel lenni jó!”

Pontban 9.45-kor indul a vidám menet babakocsikkal, kismotorokkal, vagy akár gyalogosan a Kossuth tértől a Bajcsy-Zsilinszky utcán és a Zólyom utcán át a Vásárcsarnok előtti térre, rendőri biztosítással.

Akinek van kedve, a gyerkőc babakocsiját, kismotorját akár fel is díszítheti erre a különleges alkalomra, a legötletesebb járgányt díjazzák! 

Kép forrása: Hiros.hu – Kecskemét

A Vásárcsarnok előtti tér színes programoknak ad helyet, a helyszínt a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. biztosítja.

Lesz zenés mesejáték ember nagyságú bábokkal, az énekhangokat többek közt Rudán Joe, a P. Mobil és a Pokolgép egykori énekese mint ördög, Szentgyörgyváry Péter, a Vivat Bacchus énekese mint mesélő, valamint Horváth Lejla, a Made In B zenekar fiatal énekesnője mint boszorkány kölcsönzi. A dinamikus és modern előadás minden korosztály számára élvezhető módon dolgozza fel a térség legendáját.

Ezt követi az anyák napi virágültetés, melynek 2023-ban is a Vásárcsarnok adott helyet, az akkor elültetett virágok egészen őszig díszítették a Vásárcsarnok előtti teret. A gyerekek most is a nevükkel ellátott szívecskével jelölhetik meg az édesanyjuknak elültetett virágpalántát.

A Tamás Éva Játéktára „Gyereket a magasba!” című interaktív gyerekkoncertje zárja a programot, ahol nem csak anyák napi dalok hangzanak el, de pontban 11 órakor a résztvevők magasba emelik a gyerekeket, a „Gyereket a magasba!” országos rendezvény pécsi állomásaként.

A szervezők szeretettel várnak minden kicsit és nagyot, kismamát és nagymamát, és természetesen apukát és nagypapát is, hiszen ki tudná magasabbra emelni a csemetéket, mint ők?

2024.04.29.

További híreink