Kezdőlap / Hírek / A Pécsi Vásárcsarnok a Múzeumutca Pluszon

A Pécsi Vásárcsarnok a Múzeumutca Pluszon

Ismét feltárul Pécs egyik legvarázslatosabb szeglete augusztus 18. és 20. között. A Káptalan utca és az onnan nyíló udvarok és kertek idén is kulturális kalandokra és könnyed nyári társasági életre csábítanak. A kiállítók között a Pécsi Vásárcsarnok is ott lesz.
Az augusztus 20-i hétvégén helyi vendéglősök, borászok, kistermelők ízei, DJ-k, bárzongoristák, zenészek hangjai és sok-sok program vidámsága keveredik a múzeumokban és udvaraikban.
Tematikus séták, családi foglalkozások, bor és irodalom is belakja a Káptalan utcát, ahol a múzeumi kiállítások meghosszabbított nyitvatartással és sok-sok extrával tekinthetők meg ezen a hétvégén.
A Múzeum Utca Plusz számtalan lehetőséget nyújt arra, hogy a múzeumi élményeit igazán különlegessé varázsolja. Az eseményen a minőségi és helyi gasztronómiai élményszolgáltatók között megtalálhatóak lesznek a vásárcsarnok bérlői közül:

Keresse a vásárcsarnok logójával ellátott pavilonokat és kóstoljon bele a vásárcsarnok ízélménybe!

A rendezvény látogatása ingyenes, de egyes programok regisztrációhoz kötöttek, illetve jegyvásárlás mellett vehetők igénybe. A részletes program az esemény oldalán érhető el.

Mu+ Cover

További híreink